HTML

Internet Explorer8!

Ha IE8-at használsz, és nem jelenik meg az oldal tartalma (tehát a bal oldali sáv) akkor kattints az IE8-ban felül az URL cím meletti kompatibilitási nézetre! De ha ajánlhatom akkor használj FireFoxot v. Google Chrome-ot!

Napi KISS!


KISS - Hungarian FanClub

A magyar KISS rajongók FAN clubjának weboldala melyen számos érdekes információt , videót , képeket találhatsz meg kedvenc rockzenészeidről! Ha van valami KISS-es cuccod (póló,DVD,plakát...stb) akkor azt küldd el nekem ide : krovka@vipmail.hu ! Köszi!

2010.02.11. 16:17 Kovács Levente

Visszatért a KISS!

 Mint azt sokan hallhattátok a KISS visszatért a 13 éves csendből egy új lemezzel melynek címe : Sonic Boom.

Természetesen lemez nem maradhat koncertes bemutató nélkül, és mivel a „KISS Sonic Boom Over The Europe” nevet kapta az előadás ezért a KISS Európát bejárva turnézik. Hála Istennek Budapestet sem hagyhatták ki az európai körútból, ezért május 28.-án este remélhetőleg egy fergeteges koncertet hallhatunk Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer és Eric Singer előadásában. Valószínűleg köze lehet a Magyarországi turnénak ahhoz is, hogy a basszusgitáros Gene Simmonsnak magyar az édesanyja. Remélem, hogy a jól bevált „Detroit Rock City” című számukkal kezdik mint eddig szinte mindig. Mivel az új albumot mutatják be nem maradhat ki az új „Modern Day Delilah” vagy a „Russian Roulett” című fergeteges számuk sem. A koncert a budapesti Papp László Sportarénában lesz az un. „UFÓ”-ban. Az új albumról is ejtenék pár szót. Az lemez 2009. október 6.-án jelen meg a nagy USA-ban. Szinte ugyanolyan lelkesen és erőteljesen szólnak a gitárok, dobok. Paul hangja semmit sem változott, maradt a jól megszokott magas hangja.

Az első KISS-es élményem 2.-os általános iskolás koromban történt, mikor osztálytársam belenyomta a fülembe a fülhallgatóját és kazettáról megtomboltatta a „Detroit Rock City”-t. Ekkor elhatároztam, hogy nekem is kell egy stílus, és ha ez úgyis bejön miért ne lehetne a lightosabb rock zene.

Személy szerint én mindent megteszek azért, hogy azon a koncerten ott lehessek kifestett arccal a többi KISS rajongóval együtt.

komment


süti beállítások módosítása